Voor Toby Alderweireld is het duidelijk: "Een match beginnen om te verliezen?"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Dedovsk
| 0 reacties
Voor Toby Alderweireld is het duidelijk: "Een match beginnen om te verliezen?"
Foto: © photonews

Er is al heel wat gepalaverd over de voordelen van de tweede plaats in de groep van de Rode Duivels. Wie tweede wordt, zal immers in Moskou kunnen blijven.

"We willen die match sowieso winnen", gooide Alderweireld de speculaties meteen overboord. "We zijn hier met een bepaald idee, een bepaalde focus en een bepaald doel naartoe gekomen. We willen het elke match zo goed mogelijk doen en Engeland is op zich een goeie test."

"Een match beginnen om te verliezen, doe je niet. Het is spelen voor je land, hé. Roberto Martinez gaat redelijk wat wisselen, zal Alderweireld zelf spelen? "Rust? Als voetballer wil je altijd spelen. Iedereen wil dat. Ik voel me persoonlijk goed. Er zitten vier volle dagen tussen de wedstrijden, dat is voldoende om te rusten. Ik wil altijd spelen."

De Engelsen schatten ons hoog in

Zeker omdat het tegen Engeland is. "Ik ken veel jongens daar en het zal een speciale match worden. Af en toe is er hier en daar een berichtje. Dat zal deze week wat meer zijn, maar we focussen natuurlijk elk op ons doel. Vooral voor het WK werd er gepraat in de kleedkamer tussen de Engelsen en de Belgen. Daaruit bleek dat de Engelsen ons hoog inschatten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties