De held van tegen Engeland: "Of ik op toilet zat tijdens de tactische bespreking? Euhhh..."

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Moskou
| 0 reacties
De held van tegen Engeland: "Of ik op toilet zat tijdens de tactische bespreking? Euhhh..."
Foto: © photonews

Volg België nu via WhatsApp!

Hij was de held van de spelersgroep, maar of hij dat ook was van de technische staf? Adnan Januzaj zorgde er immers persoonlijk voor dat de Rode Duivels in de groep terecht kwamen waarin er veel gereisd moet worden. Hij is zich zelf echter van geen kwaad bewust.

Het was een collega van de NOS die zijn vraag in het Frans had voorbereid. "Est-ce que tu étais sur les toilettes quand le coach a expliqué la tactique contre l'Angleterre." "Zat je op het wc toen de coach de tactische richtlijnen gaf voor tegen Engeland?" Beter gezegd: wist je wel dat je niet mocht winnen?

Een halve minuut gelach later: "Nee, we wilden echt winnen hoor", aldus Januzaj. "Ik heb wel heel wat reactie gekregen op mijn doelpunt, van overal. Voor mij is het maar een goal, ik wil er nog veel scoren. Mijn mooiste? Bij Sunderland scoorde ik er ook wel een paar mooie. Het was wel de belangrijkste voor mijn carrière. Als de coach me nodig heeft voor 90, 50 of 5 minuten, ik zal klaar staan."

Robben? Ik kan ook met rechts trappen hoor

Januzaj werd zelfs vergeleken met Arjen Robben. Nog zo'n speler die graag naar binnen komt en met zijn linkse uithaalt. "Ik kan ook met rechts trappen hoor. In mijn acties gebruik ik dikwijls mijn rechtse voet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties