Colombiaanse sterspeler is razend na uitschakeling: "Het is een schande"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 0 reacties
Colombiaanse sterspeler is razend na uitschakeling: "Het is een schande"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Colombia sleepte gisteravond strafschoppen uit de brand tegen Engeland, maar daarin moest het dan toch de duimen leggen voor het team van WK-topschutter Harry Kane. En dat was niet naar de zin van die andere spits met een grote naam: Radamel Falcao.

De 32-jarige aanvalsleider van Colombia spuwde na afloop zijn gal en had het vooral gemunt op de arbitrage. De Amerikaan Mark Geiger moest het zwaar ontgelden: "Het ligt er vingerdik op dat hij bij elk twijfelgeval Engeland bevoordeelde. Het is een schandaal dat hij deze achtste finale mocht fluiten", aldus El Tigre

Partijdig

"Ik vind het erg bizar dat er werd gekozen voor een Amerikaanse ref, niet in het minst omdat hij ook al een schorsing op zijn actief heeft. Dat roept bij mij toch veel vragen op. Hij sprak bovendien alleen maar Engels op het veld. Hij was duidelijk partijdig", wond Falcao er geen doekjes om.

De ontgoocheling is dan ook groot in het Colombiaanse kamp: "We gaan naar huis met opgeheven hoofd. We hebben gevochten voor wat we waard waren en voor hetzelfde geld stonden wij in de kwartfinales na die penaltyreeks. De uitschakeling is pijnlijk, maar dat is nu eenmaal voetbal."


 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties