Italiaanse interesse voor ex-speler Zulte Waregem

Redactie
Italiaanse interesse voor ex-speler Zulte Waregem
Foto: © photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 29/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Dendoncker - Kante - Verratti - Badji - Yarmolenko - Halilović - Lerager - Palmer-Brown

Italiaanse interesse voor ex-speler Zulte Waregem

Lukas Lerager maakte een goed seizoen door bij Bordeaux en was op het WK actief voor Denemarken. Nu zou hij een transfer van om en bij de tien miljoen euro naar Atalanta kunnen maken.

Transfernieuws en Transfergeruchten 07/07

PSV moet zich behoeden voor grote jacht op Mexicaanse vedette 'Chucky' Lozano

Manchester United gaat een bod van ongeveer 40 miljoen euro uitbrengen op 'Chucky' Lozano, meldt het Engelse Mirror. De ster van PSV rekent daarnaast nog op interesse van Arsenal en Barcelona.


Nog twee teams schuiven aan voor Leander Dendoncker, een team volgt ook andere Belg
Foto: © photonews

Nog twee teams schuiven aan voor Leander Dendoncker, een team volgt ook andere Belg

Leander Dendoncker greep al twee transferperiodes naast een transfer. Deze zomer zal het er echter wél van komen. Normaliter toch ... (Lees meer)


OGC Nice wil Kortrijk-verdediger Youcef Attal

Scouts uit zowat alle Europese topcompetities zakken dezer dagen af naar België op zoek naar de volgende doorbraak. De mannen van het Franse OGC Nice zakten in dat opzicht af naar Kortrijk. (Lees meer)


PSG drukt door: Fransman N'Golo Kanté is deze zomer prioriteit nummer één

PSG wil Kanté voor het einde van de zomermercato halen, weet Goal. De Franse middenvelder is echter cruciaal voor Chelsea, dus zal hij niet voor een appel en een ei mogen vertrekken. Het genoemde aanbod is ruim 120 miljoen euro én Adrien Rabiot die de omgekeerde beweging maakt. Daarbovenop zou Kanté zelf een immense salarisverhoging krijgen.


Colombiaanse WK-ganger moet eerste zomertransfer van Tottenham worden

Tottenham is van plan om van Wilmar Barrios de eerste zomertransfer te maken, weet El Sol. In principe zou dat pas ten vroegste in januari gebeuren, maar de Colombiaanse middenvelder heeft al aan zijn huidige club Boca Juniors laten weten dat hij niet wil wachten.


Man City gaat jong toptalent alweer uitlenen: na Kortrijk, nu Breda

Erik Palmer-Brown (21) gaat op huurbasis bij NAC Breda aan de slag. Vorig seizoen leende moederclub Manchester City de jonge Amerikaan uit aan KV Kortrijk, waar hij 9 wedstrijden speelde.


'CR7 komt met opvallend transferverzoek bij Juventus en wil meteen extra topper aantrekken'
Foto: © photonews

'CR7 komt met opvallend transferverzoek bij Juventus en wil meteen Marco Verratti van PSG aantrekken'

Cristiano Ronaldo is nog niet officieel speler van Juventus, maar hij heeft wel al een transferverzoek ingediend bij zijn nieuwe club zo blijkt. (Lees meer)


OFFICIEEL: AC Milan heeft nieuwkomer beet

Alen Halilović verlaat HSV en tekende voor drie jaar bij AC Milan. Dat hebben de Milanezen officieel bekendgemaakt. 


'Andriy Yarmolenko trekt naar de Premier League'

Andriy Yarmolenko kwam vorig seizoen over naar Borussia Dortmund, maar zo de Duitse club alweer kunnen verlaten.

Bild weet alvast van Engelse interesse, West Ham United zou concreet zijn en de Borussen hebben Yarmolenko ondertussen vrijaf gegeven om de transfer af te ronden. 


Stéphane Badji verlaat Anderlecht definitief voor Bursaspor

Wat zullen ze in Anderlecht opgelucht zijn, want over één floptransfer moeten ze zich alvast geen zorgen meer maken. Stéphane Badji trekt namelijk definitief naar het Turkse Bursaspor. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 06/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 08/07

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties