Antwerp ziet middenvelder definitief vertrekken en speelt publiekslieveling mogelijk nog kwijt aan tegenstander uit de JPL
Redactie
| 53 reacties

Sébastien Siani en misschien ook William Owusu vertrekken bij Antwerp

Antwerp ziet middenvelder definitief vertrekken en speelt publiekslieveling mogelijk nog kwijt aan tegenstander uit de JPL

Antwerp is zeker en vast actief op de transfermarkt. Gisteren streek met Daniel Opare nog een nieuwe aanwinst neer op de Bosuil en hij zal plaats genoeg hebben in de kleedkamer, want meerdere spelers staan op het punt om te vertrekken.

De transfer van middenvelder Sébastien Siani is rond, meldt Het Nieuwsblad. Hij zou woensdag zijn contract ondertekend hebben bij het Saoedische Al-Jazira, de officiële bevestiging is waarschijnlijk voor vandaag.

Doordrukken voor Owusu

Daarnaast bestaat de kans dat William Owusu vertrekt naar promovendus Cercle Brugge. De clubtopschutter en publiekslieveling van vorig seizoen is een prioriteit in het Jan Breydelstadion.

De Vereniging zit nu al twee jaar achter de spits aan, bracht in januari al eens een afgewezen bod uit en wil nu doordrukken om hem eindelijk aan te werven. Hij ligt nog één jaar onder contract bij Antwerp.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties