Exit Moris bij KV Mechelen: "De coach geloofde nochtans in mij, maar één man dacht daar spijtig genoeg anders over"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 16 reacties
Exit Moris bij KV Mechelen: "De coach geloofde nochtans in mij, maar één man dacht daar spijtig genoeg anders over"

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

Anthony Moris verlaat KV Mechelen na 2,5 seizoenen. De Luxemburgse doelman was overbodig geworden na de transfers van Castro en Verrips, waarop zijn contract in onderling overleg ontbonden werd. "Ik ben in de eerste plaats vooral opgelucht."

"Toen ik afgelopen weekend te horen kreeg dat ik niet meer met de A-kern mocht trainen, was het duidelijk dat we snel tot een oplossing moesten komen", legt Anthony Moris na zijn vertrek uit in Gazet van Antwerpen. "Jammer dat het zo is moeten eindigen..."

Opvallend: als het van Dennis Van Wijk afhing, zou de doelman gewoon gebleven zijn. "De coach geloofde nochtans nog altijd in mij. Hij wilde met me verder. Spijtig genoeg was er één man die daar anders over dacht: meneer Vanroy (sportief verantwoordelijke, red.). Ik hoop dat hij weet waar hij mee bezig is. Voor de club, maar vooral voor de supporters", aldus Moris.

Vooral spelen, maakt niet uit waar

Als transfervrije speler heeft de 28-jarige Luxemburger nu wel nog genoeg tijd om een nieuwe werkgever te vinden. "Nu ga ik op zoek naar een club waar ik eerste doelman kan zijn. Binnenland of buitenland, eerste of tweede klasse, het maakt me niet uit. Ik wil nu vooral aan spelen toekomen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties