Trossard enorm ambitieus: "Het is tijd om te oogsten met Genk"

Trossard enorm ambitieus: "Het is tijd om te oogsten met Genk"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gisteren lanceerde men het gerucht dat Leandro Trossard in de belangstelling van Anderlecht staat. Nonsens uiteraard. Trossard heeft net zijn contract bij Genk verbeterd en heeft grote ambities met de Limburgers.

Trossard moet zowaar de dragende kracht worden van Genk. "Mijn ploegmakkers verwachten van mij dat ik het verschil maak en dat verwacht ik ook van mezelf. Maar wat voor mij geldt, geldt evengoed voor jongens als Pozuelo en Malinovskyi", vertelt hij in HLN.

Maar dan moeten die twee wel blijven. "Dat weet ik niet. Tijdens mijn contractbesprekingen heb ik aangekaart dat het niet de bedoeling kan zijn om mij te houden en dan drie of vier andere sterkhouders te verkopen. De club deelt die mening en zal er alles aan doen om de groep samen te houden. Als iedereen blijft, is dit het seizoen om te oogsten voor Genk."

Als we de titel willen, zal het vooral voor de winter beter moeten

Dat betekent dan de titel? "Iedereen wil kampioen spelen, maar we moeten realistisch zijn. Als we de groepsfase van de Europa League kunnen halen, wordt het weer een slopend seizoen. Op een comfortabele manier play-off 1 halen, moet onze eerste doelstelling zijn. Dan zal het vooral voor de winter beter moeten dan de voorbije seizoenen. Daar zijn we ons ook van bewust."

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties