Blijven of vertrekken? Kapitein Trebel geeft meer inzicht in zijn situatie: "Enkel voor een topproject..."

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Kortrijk
| 5 reacties
Blijven of vertrekken? Kapitein Trebel geeft meer inzicht in zijn situatie: "Enkel voor een topproject..."

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Adrien Trebel is de man waar Hein Vanhaezebrouck zijn ploeg wil rond bouwen. Hij maakte de Fransman ook kapitein en hij is zo goed als onmisbaar in het systeem dat Hein wil spelen. Maar een vertrek is nog steeds niet uit te sluiten...

Trebel sluit de mogelijkheid van een transfer nog steeds niet uit, terwijl Anderlecht er alles aan doet om hem zijn contract te laten verlengen. "De mercato duurt tot 31 augustus", zei hij gisteren. "Mijn management en het bestuur bespreken een conctractverlenging, maar een vertrek is niet uit te sluiten als het een goed project is voor mij. Maar dan moet het echt wel een topproject zijn. Ik verlaat Anderlecht niet voor een mindere club", verduidelijkte hij.

Daar ging hij ook dieper op in. "Als het een grotere club is waar ik nog kan progressie maken en evolueren, zal ik erover nadenken. Er zijn op dit moment aanbiedingen, maar ik antwoord er niet op, want ze interesseren me niet. Ik ben veeleisend voor mezelf, maar ook voor mijn management. Morgen kan ik opstaan en hier niet meer zijn, maar ook er wel nog zijn. Ik heb dit al meegemaakt, maar ik ben nu volwassener."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties