Knapste doelpunt van het weekend op de Belgische velden? "Misschien nog mooier op televisie, wil het wel eens terugzien"
Redactie vanuit Waregem
| 8 reacties

Hicham Faik zorgde voor het doelpunt van de speeldag met een heerlijk lobje voorbij Van Crombrugge in Zulte Waregem - KAS Eupen

Knapste doelpunt van het weekend op de Belgische velden? "Misschien nog mooier op televisie, wil het wel eens terugzien"
Foto: © photonews

Hebben we een nominatie voor doelpunt van het seizoen gezien? Het zou zomaar kunnen, want wat Hicham Faik uit zijn slof schudde was wel bijzonder mooi te noemen. "Misschien zag het er op tv nog mooier uit dan op het veld."

Het was een bepalend moment, het briljante lobje van Hicham Faik voorbij doelman Van Crombrugge. Eupen was even komen aanklampen en de 2-1 was even naderbij dan de 3-0 leek het wel. Tot Faik dus uitpakte met een momentje van genialiteit.

Tv-goaltje

"Ik wil het wel even terugzien", kon er een lachje af bij de goalgetter. "Want het zag er op televisie misschien nog mooier uit dan op het veld. Ik voel me hier echt goed en ben in een warme ploeg terechtgekomen met veel kwaliteit, het gaat goed."

Faik zorgde al in elke wedstrijd met een doelpunt of assist voor resultaat voor Essevee, waardoor hij nu al aan het uitgroeien is tot een belangrijke schakel in het radarwerk van Francky Dury. "Ik wil mijn steentje bijdragen. Op training werken we allemaal hard."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties