Eerste zege voor STVV, of kunnen de troepen van Peter Maes de nul wegvegen?

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 1 reacties
Eerste zege voor STVV, of kunnen de troepen van Peter Maes de nul wegvegen?
Foto: © photonews

STVV en Sporting Lokeren ontmoeten elkaar op speeldag 3 in de Jupiler Pro League. Voor beide ploegen de kans om een eerste driepunter te pakken.

Lokeren opende zijn seizoen met nederlagen tegen KRC Genk (0-4) en Cercle Brugge (3-2), en wil zo snel mogelijk de nul wegwerken. Met verdediger Ben Harush en aanvaller Jovanovic haalden de Waaslanders deze week nog extra kwaliteit in huis.

Na de moeizame start grijpt coach Maes alvast in. Youngster De Wolf neemt de plaats onder de lat over van Verhulst.

Ook STVV stond al oog in oog met de promovendus (0-0). Vorige week speelden de Kanaries opnieuw gelijk in de Limburgse derby tegen KRC Genk (1-1). Net als Lokeren versterkt Sint-Truiden zich nog volop. De nieuwe spits Buya zit in de kern. Ook Sekine versierde een plaats. Acolatse en De Bruyn verdwijnen uit de selectie.

De volledige selectie: Steppe, Tomiyasu, Garcia, De Sart, De Petter, Botaka, Nazon, Bezus, Boli, Asamoah, Ceballos, Pirard, De Norre, Teixeira, Legear, Sekine, Endo, Buya.

Wie wint er volgens jullie? Bij BETFIRST krijg je bij een deposit van vijftig euro een bonus tussn honderd en hondervijftig euro!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties