Westerlo evenaart clubrecord met reeks van 15 ongeslagen duels: "Als je ziet dat we teleurgesteld zijn, wil dat toch iets zeggen"
Dirk Pieters
| 2 reacties

Westerlo evenaart clubrecord met reeks van 15 ongeslagen duels

Westerlo evenaart clubrecord met reeks van 15 ongeslagen duels: "Als je ziet dat we teleurgesteld zijn, wil dat toch iets zeggen"
Foto: © photonews

KVC Westerlo opende vrijdagavond speeldag 2 in de Proximus League met een bezoek aan Beerschot Wilrijk. Op het Kiel werd het 1-1.

De Kemphanen zetten op die manier hun straffe reeks van ongeslagen wedstrijden verder. Westerlo is nu al vijftien competitiematchen ongeslagen. Een evenaring van het clubrecord. Bob Peeters maakte een machine van deze groep.

"Dat is misschien wel zo", zei de Westelse oefenmeester na de puntendeling. "Als je ziet dat we vandaag (gisteren, red.) teleurgesteld zijn, wil dat toch iets zeggen. Maar we waren niet goed genoeg. Als we een goed Westerlo hadden gezien tegen tien spelers van Beerschot Wilrijk, hadden we met de drie punten naar huis kunnen gaan."

"Dit geeft de burger moed"

"Er waren een paar jongens niet op niveau, maar dat kan gebeuren. Ik kan mijn spelers niets verwijten. Als je alles hebt gegeven, mag je al wel eens een foutje maken.  Een 4 op 6 en weer niet verloren, dat geeft de burger moed", aldus Peeters.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties