Rob Schoofs verwoordt ontgoocheling bij 'Malinwa': "Dit zijn belangrijke punten die we weggooien"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert vanuit Roeselare
| 21 reacties
Rob Schoofs verwoordt ontgoocheling bij 'Malinwa': "Dit zijn belangrijke punten die we weggooien"
Foto: © photonews

Weinig lachende gezichten bij KV Mechelen na afloop van het gelijkspel op het veld van Roeselare. Voor de tweede week op rij zuur puntenverlies en een weinig overtuigende 2 op 6. Rob Schoofs baalde dan ook als een stekker.

"Als je 20 minuten voor het einde 2-1 voorkomt, mag je het eigenlijk niet meer weggeven, maar we zijn er toch in geslaagd dus daar kunnen we niet tevreden mee zijn", aldus een jammerende Schoofs. "We stonden bij die 2-2 uit positie en de afstanden waren te groot. We hadden gewoon meer in blok moeten spelen", meent de 24-jarige middenvelder.  

"Het was gewoon een moment in de match dat we dachten dat we druk konden zetten, maar dat kon toch niet. Sommige spelers gingen vooruit en anderen achteruit. Dat was niet zo slim en spijtig en dan trapt hij (Thibaut Van Acker, red.) hem met links mooi in de kruising. Dit zijn belangrijke punten die we weggooien."

Al is er niet zo heel veel aan de hand voor de titelfavoriet in 1B. Ook de concurrentie verspeelt punten én KV Mechelen heeft al twee lastige uitmatchen achter de rug. "Dat wel natuurlijk, maar we hadden een goed gevoel kunnen hebben en nu moeten we wachten tot volgende week." Dan volgt een allereerste thuismatch tegen Lommel SK.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

 Promotion Play-offs - Finale (T) Betfirst
OH Leuven OH Leuven 02/08 Beerschot Beerschot

Nieuwste reacties