Ten Hag: "Hoe belangrijk is de return tegen Standard op een schaal van 1 tot 10? 10"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 3 reacties
Ten Hag: "Hoe belangrijk is de return tegen Standard op een schaal van 1 tot 10? 10"
Foto: © photonews

Morgenavond vechten Ajax en Standard in de Johan Cruijff Arena uit wie naar de laatste voorronde van de Champions League mag. De ploeg van Erik ten Hag heeft de betere uitgangspositie, maar blijft zeker en vast op zijn hoede voor de Rouches.

"Morgen gaan we opnieuw met onze sterkste opstelling spelen. We willen uiteraard in de Champions League geraken", bevestigde ten Hag op zijn voorbeschouwende persconferentie. "We lopen niet weg van de favorietenrol, maar tegelijkertijd lopen we ook niet zomaar over elke tegenstander heen."

Dat was op Sclessin wel duidelijk, vooral in de tweede helft. "Standard is thuis heel moeilijk te verslaan en toen we 2-0 voorstonden bij de rust, sloop de gedachte er bij ons in dat de buit al binnen was. We trapten in die val. Het was doodzonde en totaal onnodig dat het nog 2-2 werd, want eigenlijk moesten we op z’n minst met 1-3 winnen", sprak ten Hag.

Ten slotte kreeg ten Hag nog de vraag hoe belangrijk hij deze wedstrijd acht op een schaal van 1 tot 10? "10. Iedere wedstrijd is een tien." Duidelijker kan niet. De aftrap is morgen om 20u30.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties