Belangrijke informatie voor wie Club Brugge in de Champions League aan het werk wil zien

Belangrijke informatie voor wie Club Brugge in de Champions League aan het werk wil zien
Foto: © photonews

Club Brugge is als kampioen rechtstreeks geplaatst voor de poulefase van de lucratieve Champions League. Wie zo'n wedstrijd wil bijwonen, mag niet te lang talmen.

"Voor het eerst zal de ticketverkoop voor de Champions League bij Club enkel online gebeuren, zowel voor abonnees als voor de vrije verkoop. Daarom is registreren noodzakelijk", meldt Club Brugge in een bericht. Men moet zich registreren vóór 30 augustus.

Het volledige bericht

Kocht jij jouw abonnement voor de Jupiler Pro League seizoen 2018 -2019 online? Goed nieuws, dan hoef je niets te doen, je bent geregistreerd en kan met je login en paswoord inloggen op my.clubbrugge.be en zo jouw abonnement voor de Champions League aankopen.

Kocht jij jouw abonnement voor de Jupiler Pro League seizoen 2018 – 2019 aan het loket? Zorg dan dat je geregistreerd bent op my.clubbrugge.be en dat je account gelinkt is aan je ticketingprofiel via ‘gekoppelde accounts’. Gedaan? Controleer dan even of alles in orde is op ‘mijn bestellingen’ op tickets.clubbrugge.be.

Staat jouw JPL abonnement bij ‘mijn bestellingen’ ? Super, dan hoef je niets te doen. Staat jouw JPL abonnement niet bij ‘mijn bestellingen’ ? Vul dan even het registratieformulier in (klik hier) en wij brengen alles in orde.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties