UPDATE: Refaelov (Club Brugge) gespot op Bosuil, onderhandelingen in laatste fase

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 101 reacties
UPDATE: Refaelov (Club Brugge) gespot op Bosuil, onderhandelingen in laatste fase

Club Brugge en Lior Refaelov zijn nog vol in de weer om voor vrijdag middernacht een oplossing te vinden. Een nieuwe club uit de Jupiler Pro League komt nu in beeld.

UPDATE: Volgens onze informatie streek Lior Refaelov op donderdagvoormiddag neer op De Bosuil, om er de laatste hand te leggen aan de onderhandelingen met The Great Old.

De speler werd gespot voor de ingang en zal donderdag verder praten met de clubleiding. De deal staat los van die rond Amara Baby, die al meetraint in Antwerpen.

Antwerp FC zet nu in op Lior Refaelov. De 32-jarige Israëliër is overbodig geworden en mag beschikken bij Club Brugge, terwijl The Great Old nog een nieuwe aanvallende middenvelder zoekt.

Luciano D’Onofrio, sportief directeur van Antwerp, zag zijn kans schoon na de misgelopen transfer van Refaelov naar Standard en heeft de onderhandelingen al opgestart. Momenteel zijn die nog aan de gang, de speler zelf ziet een intrede op de Bosuil naar verluidt zeker zitten.

Er zijn wel nog alternatieven. Antwerp heeft nog steeds Charleroi-aanvaller Amara Baby op het oog, Refaelov kan ook nog ingaan op één van de aanbiedingen in zijn thuisland.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties