Reactie Bob Peeters zag Westerlo de perfecte match spelen: "Als de fans zingen 'We spelen ze van het kaske naar de muur', dan streelt dat ons ego"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 9 reacties
Bob Peeters zag Westerlo de perfecte match spelen: "Als de fans zingen 'We spelen ze van het <i>kaske</i> naar de muur', dan streelt dat ons ego"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Westerlo pakte zaterdag in het King Power at Den Dreef Stadion drie gouden punten. De Kemphanen speelden een prima wedstrijd tegen Oud-Heverlee Leuven, die resulteerde in een 1-3-zege.

"We stonden tactisch heel goed", keek coach Bob Peeters terug op de overwinning van zijn ploeg. "Onze defensie gaf niets weg. En voorin lieten we nog enkele kansen onbenut."

De wedstrijd begon niet te best voor Westerlo, dat geen penalty kreeg na een fout van de Leuvense doelman. "Er was duidelijk contact, maar Lukas (Van Eenoo, red.) was eerlijk en liet zich niet vallen. Hij is soms misschien té eerlijk."

"We willen dominant voetbal brengen, dat lukt met deze technische jongens."

De bezoekers voetbalden vrank en vrij in de studentenstad. "We willen dominant voetbal brengen. Dat lukt met deze technische jongens", aldus Peeters. "Als ik de fans hoor zingen 'We spelen ze van het kaske naar de muur', dan streelt dat het ego van de technische staf."

"We gaan hier even van genieten, maar dan weer vol aan de bak. De thuiswedstrijden tegen Tubeke en Lommel worden weer helemaal anders. Wellicht moeten wij dan meer het spel maken. We hebben verschillende opties om die duels aan te pakken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties