Schijn bedriegt! Degryse legt pijnpunt AA Gent bloot

Brent DB
| 19 reacties
Schijn bedriegt! Degryse legt pijnpunt AA Gent bloot
Foto: © Photonews

AA Gent staat voorlopig op een mooie gedeelde derde plaats in de rangschikking. Met 13 op 18 lijkt het dan ook een goede seizoenstart genomen te hebben, maar schijn bedriegt volgens analist Marc Degryse.

“Die 13 punten verdoezelen veel”, begint Degryse bij VISTA!. “Bij Gent moeten ze beseffen dat ze toch wel een groot aantal slechte wedstrijden hebben gespeeld. Vorige week tegen Lokeren hebben ze ook een uur lang afgezien. Ze kunnen moeilijk kansen creëren en vooral vooraan zijn ze nog niet op elkaar afgestemd.”

“Het gebrek aan een diepe spits is al jaren een probleem bij AA Gent. Na Depoitre hebben ze wel gezocht, maar geen enkele spits kon het waarmaken. Ze hebben iemand nodig die regelmatig zijn doelpuntje meepikt en de mensen rondom hem kansen geeft. Je kan altijd een mindere wedstrijd spelen, maar als je dan iemand hebt die uit het niks een doelpunt kan maken geeft dat een serieuze meerwaarde aan een groep. Zolang dat het spitsenprobleem niet opgelost raakt, gaat er niet veel veranderen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties