Dembélé schittert weer en heeft zo zijn gedacht over halve finale tegen Frankrijk waarin hij dat niet deed

Dembélé schittert weer en heeft zo zijn gedacht over halve finale tegen Frankrijk waarin hij dat niet deed
Foto: © photonews

Het is allemaal in ons geheugen blijven plakken: de wedstrijd van Mousa Dembélé tegen Frankrijk. Daar ging hij ten onder op het middenveld. Iets wat we niet gewend zijn van de altijd betrouwbare middenvelder. Tegen Schotland schitterde hij opnieuw en gaf hij zijn mening over een paar hangijzers.

Dembélé weet dat hij niet goed was tegen Frankrijk. "Die halve finale was wel een teleurstelling voor mij. Iedereen wil winnen. Ik speelde niet goed die dag", zegt hij in Het Nieuwsblad. "En dat heeft wel op mijn maag gelegen. Dat kan gebeuren. Ik heb een idee bij bepaalde dingen, maar ik wil me daar liever niet te gedetailleerd over uitlaten. Ik wil niets creëren."

En hoe zit het nu met de goesting om door te gaan als Duivel? "Als mij gevraagd wordt of ik erover nadenk, dan kan ik niet anders dan bekennen dat ik geen vijf jaar international meer zal blijven. Maar zolang ik geniet, wil ik eigenlijk nog blijven."

Stoppen als Vertonghen stopt? Dan kan ik wachten tot mijn 40ste

"Ik ben graag bij de nationale ploeg. Mocht ik me niet meer zo goed voelen, dan zal ik dat wel aangeven. Misschien wacht ik wel tot Jan Vertonghen stopt? Alhoewel, dat heeft geen zin. Dan kan ik wachten tot mijn veertigste."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties