Beerschot Wilrijk mist zijn start, maar toch kunnen twee spelers Goots charmeren: "Hij is de revelatie van het seizoensbegin"
Clint Vens
| 0 reacties

Patrick Goots is onder de indruk van Dante Vanzeir en Denis Prychynenko

Beerschot Wilrijk mist zijn start, maar toch kunnen twee spelers Goots charmeren: "Hij is de revelatie van het seizoensbegin"
Foto: © Leo Stolck

Beerschot Wilrijk ontvangt op vrijdagavond KV Mechelen. Voor 'de Mannekes' wordt het stilaan tijd om aan een reeksje te beginnen na de teleurstellende zes op vijftien.

Patrick Goots was ooit actief bij Beerschot. De oud-spits met de zware rechter ziet ondanks de tegenvallende resultaten toch twee lichtpuntjes bij 'de Ratten': "Vanzeir is voor mij de revelatie van de seizoensstart bij Beerschot Wilrijk", zegt Goots aan Gazet van Antwerpen

"Het eerste uur tegen Tubeke vond ik hem echt ge-wél-dig. Je ziet meteen dat die ­jongen een groot talent is. Ook bij Genk gaan we daar nog mooie dingen van zien."

Leidersfiguur achterin

Ook achteraan ziet Goots een rots in de branding: "Sterk, robuust en een geboren leidersfiguur. Prychynenko is de man die de ploeg van achteruit draagt en stuurt. Toen hij vervangen werd op Tubeke, zakte heel het team als een kaartenhuisje in elkaar. Geen toeval."

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties