Heeft Lokeren eindelijk prijs met Jovanovic? "Opgelucht met mijn eerste goal, maar het had ook een hattrick kunnen zijn"
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht vanuit Brugge
| 15 reacties

Djordje Jovanovic was in Brugge de sterkste man voor Sporting Lokeren

Heeft Lokeren eindelijk prijs met Jovanovic? "Opgelucht met mijn eerste goal, maar het had ook een hattrick kunnen zijn"

Heeft Lokeren na een jarenlange zoektocht eindelijk zijn trefzekere spits gevonden? Zomeraankoop Djordje Jovanovic kreeg in Brugge zijn eerste basisplaats van Peter Maes en overtuigde meteen elke Lokerenfan. Met wat meer geluk had de Serviër zelfs een hattrick beet.

Djordje Jovanovic stond ons achteraf te woord. "Triestig dat we hier nog verliezen. Het is onwaarschijnlijk dat de scheidsrechter beslist om er zeven minuten bij te tellen, maar die penalty was wel terecht."

Neus voor het doel

"Eigenlijk had ik hier een hattrick kunnen scoren", besefte hij ook zelf. "Een schot ging tegen de paal en een volley ging net niet binnen. Maar ik ben al heel opgelucht met mijn eerste goal in België."

Op zijn eerste volledige match blijft het wel wachten. Ondanks een beresterke eerste helft was Jovanovic de eerste wissel van Peter Maes. "Op dat moment stond het nog 1-1, dus de coach wilde voor het resultaat gaan. Die tactische keuze kan ik begrijpen", knikte hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties