Dit is ons Team van de Week!
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 11 reacties

Heel wat jongens van Antwerp in ons Team van de Week!

Dit is ons Team van de Week!
Foto: © photonews

Op speeldag zeven kregen we een Waalse clash die een beetje op een sisser uitdraaide én de plotse doelpuntenproductie van Antwerp te zien. Stof genoeg voor ons Team van de Week.

Doel

Tussen de palen werd het een tweestrijd tussen Nicolas Penneteau en Ortwin De Wolf. We kiezen toch voor de jonge doelman van Sporting Lokeren, die het uitstekend deed in Brugge, maar met lege handen huiswaarts moest keren.

Verdediging

Achterin stond het bij Antwerp opnieuw als een huis en iemand als Juklerod koppelde daar nog eens aanvallende impulsen aan ook. Luyindama stak de hele voorhoede van Charleroi in zijn achterzak en Alexis Saelemaekers had pech dat de rest van zijn ploegmaats niet op hetzelfde niveau als hem acteerde.

Middenveld

Op het middenveld verloor Frank Boya van Moeskroen geen enkel duel, Bryan Heynen was bij KRC Genk dan weer de perfecte vervanger van de geschorste Ruslan Malinovskyi. Nog in Genk ontbond ene Alejandro Pozuelo opnieuw zijn duivels.

Alexis De Sart had in de Ghelamco Arena alles wat Gent niet had. Hij was slim, sluw en secuur en zorgde zo voor de Truiense zege. Ivo Rodrigues en Refaelov hadden in Antwerp-Zulte Waregem een fenomenale avond en waren wellicht de besten op onze velden dit weekend.

Aanval

Voorin lijkt Sporting Lokeren met Djordje Jovanovic eindelijk de juiste spits gevonden te hebben. Hij was weergaloos in Brugge.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties