De A-League, meer dan Usain Bolt en Ritchie de Laet alleen, vele oude bekenden spelen 'down under'
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties

Heel wat oude bekenden trokken naar Australië

De A-League, meer dan Usain Bolt en Ritchie de Laet alleen, vele oude bekenden spelen 'down under'
Foto: © photonews

Nu Ritchie De Laet naar Australië trok, nemen we eens een kijkje wat de A-League nog meer te bieden heeft naast de voormalige Belgische verdediger van Manchester United. Wat blijkt, heel wat oude bekenden trappen nu hun balletjes down under.

De Laet komt er bij Melbourne City immers Riley McGree tegen, die er gehuurd wordt van Club Brugge. De Central Coast Mariners kunnen uiteraard uitpakken met ene Usain Bolt in de spits, maar of die veel gaat spelen, is nog maar de vraag.

Bekender volk, toch op voetbalgebied, loopt er bij Melbourne Victory rond. James Troisi (ex-Zulte Waregem), Ola Toivonen (bekend van bij PSV) en Keisuke Honda (ex-AC Milan) verdienen er momenteel hun brood. Ronald Vargas, die we nog kennen van Club Brugge en Anderlecht, speelt dan weer bij de Newcastle Jets. Ook Siem de Jong trok naar de andere kant van de wereld, hij speelt er momenteel bij Sydney FC.

Uitkijken naar De Laet vs. Bolt?

Als Bolt dan toch een plaatsje te pakken krijgt bij de Central Coast Mariners, kan hij Ritchie De Laet tegenkomen op 27 oktober. We zijn benieuwd.

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws