Reactie Zwaar ontgoochelde Neven: "Kwamen nooit in ons spel tegen Mechelen"

Dirk Pieters
| 6 reacties
Zwaar ontgoochelde Neven: "Kwamen nooit in ons spel tegen Mechelen"
Foto: Voetbalkrant.com

Lommel kon zaterdagavond een uitstekende zaak doen als het won tegen KV Mechelen, maar het werd een zware nederlaag. De Limburgse club verloor met 0-3 en ziet zo Malinwa op gelijke hoogte komen in het klassement.

Niets dan sombere gezichten bij de thuisploeg na de nederlaag. Ook aanvoerder Glenn Neven stak zijn ontgoocheling niet onder stoelen of banken. "Na zo'n wedstrijd zit je echt met een kut-gevoel. De wedstrijd zat lange tijd goed gesloten, maar we moeten toegeven dat KV Mechelen de betere ploeg was", aldus Neven na de wedstrijd. 

Kwamen niet in ons spel

Aan de rust stond het nog 0-0, maar na de koffie schakelden de bezoekers nog een versnelling hoger met de inbreng van Igor De Camargo. "We hielden het goed gesloten, maar in de tweede helft slikten we toch te gemakkelijk die doelpunten. Ze waren zeker te vermijden."

Wat was dan het verschil tussen Lommel en KV Mechelen? "Ze hebben een paar hele sterke jongens van rond de 100kg. We kwamen deze wedstrijd eigenlijk nooit echt in ons spel. De tweede bal was nooit voor ons en dat was de vorige wedstrijd altijd onze sterkte."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 12/05 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties