Verbeke reageert na transfer van Club naar Gent

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 16 reacties
Verbeke reageert na transfer van Club naar Gent

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De transfer van één van de stafleden van Club Brugge naar AA Gent werd groot nieuws nadat Club z'n werknemer aan de deur zette toen het weet kreeg van de gesprekken. Nu is ook een reactie van Verbeke zelf binnen.

Die kwam er op de website van AA Gent, zijn nieuwe werkgever. Het voormalige lid van het scoutingsteam van Club Brugge moet nu de diamanten vinden voor de Buffalo's. "Dat deze club over een zeer groot potentieel beschikt is duidelijk. Het is dan ook een fantastische uitdaging om de leiding te nemen over het sportieve departement van de club. Het ultieme doel moet zijn om een vaste waarde te worden in de titelstrijd."

Verbeke weet waarover hij spreekt. "Goede rekrutering vereist marktkennis, en dat kan enkel opgebouwd worden door gestructureerd en strategisch tewerk te gaan. Ook de laatste technologieën op vlak van data- en videoanalyse spelen hierin een belangrijke rol. Die weg zullen we met KAA Gent nu inslaan om verdere sportieve successen te kunnen boeken." Ook nieuwe coach Jess Thorup gaf al aan dat hij graag nieuwe technologiën en data gebruikt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties