Leko gaat schuiven in zijn basiself inclusief terugkeer van grote sterkhouder, Monaco toch met bekende doelman

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht vanuit Brugge
| 3 reacties
Leko gaat schuiven in zijn basiself inclusief terugkeer van grote sterkhouder, Monaco toch met bekende doelman

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zowel Ivan Leko als Thierry Henry lieten dinsdag nog niet te veel in hun kaarten kijken als het over de opstellingen ging. Maar uit het kwartiertje open training waren toch enkele zaken af te leiden.

Eén ding is zeker: Danjuma is geblesseerd en dus zal iemand sowieso moeten depanneren op de linkerflank. Poulain zal wellicht de voorkeur krijgen op Mitrovic in de verdediging en Nakamba kan zijn eerste basisplaats van het seizoen krijgen ten koste van Rits. 

"Marvelous was en is een belangrijke speler. Hij is fit en werkt hard op training, enkel een beetje spijtig dat hij ontbrak met interlandverplichtingen. We zullen zien wanneer het juiste moment is om hem te laten starten", zei trainer Leko over de middenvelder. In Brugge klonk het wel dat hij vanavond zou starten.

Benaglio in doel

Ook nieuws voor de basiself van Monaco: geen vierde doelman (lees hier meer), want Benaglio zal hoogstwaarschijnlijk tussen de palen staan. De Zwitser verscheen ondanks een vermeende blessure toch op de laatste training in het Jan Breydelstadion

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties