Hopelijk geen voorbode: youngsters van Club Brugge verliezen voor het eerst in de Youth League na goal in minuut 95

Manuel Gonzalez
| 3 reacties

Met een 4 op 6 waren de youngsters van Club Brugge uitstekend begonnen aan hun groepsfase van de Youth League. Woensdagnamiddag gaven de U19 in Deinze AS Monaco partij.

De Brugse jonkies kwamen al vroeg op achterstand. In het openingskwartier zette Abanda de 0-1 op het bord. De voorsprong bleef niet lang staan. Op het halfuur zette Fadiga met een droog schot (zie video hieronder) orde op zaken, meteen ook de ruststand.

In de tweede helft namen de Monegasken opnieuw afstand van blauw-zwart. Gouano maakte er in minuut 66 1-2 van.

Club knokte alweer terug en De Ketelaere schoot vanuit een schuine hoek de 2-2 voorbij doelman Abonnel. Een puntendeling leek in de maak, maar Gouano trof in minuut 95 nog een tweede keer raak.