Reactie Vanhamel opnieuw belangrijk voor zijn team: "Nu rustig kijken naar de andere favorieten"

Dirk Pieters
| 8 reacties
Vanhamel opnieuw belangrijk voor zijn team: "Nu rustig kijken naar de andere favorieten"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Beerschot Wilrijk won vrijdagavond met 3-1 van OH Leuven. Het eerste uur had doelman Mike Vanhamel amper werk op te knappen, maar in de slotfase hielp hij zijn ploeg mee aan de overwinning met enkele knappe reddingen.

Na vijftig minuten leek de wedstrijd helemaal gespeeld. 3-0 en amper een kans gekregen, maar in het laatste half uur schoot OH Leuven plots wakker. "Met de inbreng van Maertens en Myny liep het ineens beter bij hen. Ze bewogen heel goed en dat maakte het voor ons iets moeilijker", aldus Vanhamel na de wedstrijd.

We zijn goed op dreef 

Met nog dertig minuten te spelen kreeg de doelman van Beerschot Wilrijk heel wat werk op te knappen. "Daar sta ik uiteindelijk voor. In de eerste helft had ik bijna geen werk, maar in de slotfase gaven we toch nog te veel kansen weg. De overwinning is het belangrijkste. We wonnen vier van onze laatste vijf competitiewedstrijden. We zijn goed op dreef."

Nog drie wedstrijden voor het einde van de eerste periode en de Antwerpse club staat op gelijke hoogte met KV Mechelen en Lommel. "Elke wedstrijd is nu cruciaal. We moeten niet beginnen rekenen, maar kunnen dit weekend wel rustig kijken wat de andere favorieten doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties