Ervaren pion van Beerschot Wilrijk maakt dit voor het eerst mee: "Soms heb ik het gevoel dat de tegenstander geen uitvak heeft"

Ervaren pion van Beerschot Wilrijk maakt dit voor het eerst mee: "Soms heb ik het gevoel dat de tegenstander geen uitvak heeft"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Beerschot Wilrijk trekt vanavond naar Brussel. Union SG, een ploeg die zeker niet te onderschatten valt, wordt de tegenstander. Mike Vanhamel, doelman van de Ratten, weet dat er geen misstappen meer door de beugel kunnen.

Beerschot Wilrijk wil die eerste periodetitel. Vanhamel, toch al heel wat ervaring opgedaan, weet dat er geen excuses zijn. "Bij WS Brussels zat er soms 35 man op de tribune. Daar kon je een hele match op je zestien meter blijven staan, eenmaal counteren en scoren, niemand die commentaar leverde", vertelt hij in GvA.

Het is de eerste keer dat hij met zulke druk speelt. "Bij Lierse en KV Oostende werd niet verwacht dat je altijd won. Bij Beerschot Wilrijk heb je zelfs als speler het gevoel dat je tegen een ploeg die zelfs driemaal sterker is, kunt winnen."

"Dat is raar. Soms heb ik als speler de indruk dat er geen uitvak voor de supporters van de tegenstander voorzien is. Buiten de elf spelers op het veld hebben ze niemand. Dat creëert vaak een extra boost voor de ploeg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties