Reactie Kaya en zijn maats weten zelf niet wat ervan te denken: "Dat is gewoon raar"

Kaya en zijn maats weten zelf niet wat ervan te denken: "Dat is gewoon raar"
Foto: © photonews

Het gebeurt niet al te vaak dat spelers zelf met verbazing spreken over een goede periode van hun eigen team. Dat is wel het geval bij KV Mechelen. Niet enkel de zegereeks spreekt tot de verbeelding, maar ook de uitslagen. Al zesmaal na mekaar was het 3-0 of 0-3, alsof ze het erom doen.

Het begon met een 0-3 op het veld van Lommel en sindsdien is het niet meer gestopt. "Dat is gewoon raar", klinkt het uit de mond van Onur Kaya. "De laatste drie wedstrijden gebeurde het zelfs met minder spel. Het is al een paar keer een stuk moeizamer gegaan dan bijvoorbeeld onze match tegen Leuven. Als je dan nog met 3-0 kan winnen, is dat wel overtuigend."

Heel speciale reeks

Het is niet zo dat ze er vooraf al mee in hun hoofd zitten. "Het is voor ons geen objectief om die uitslag op het bord te zetten", benadrukt Rob Schoofs. "Dat is nooit de bedoeling. We willen gewoon zoveel mogelijk goals maken. Telkens met 0-3 winnen, het is wel een heel speciale reeks. Maar met hoeveel we winnen, dat maakt ons niet."

Zelfs een ironische verwijzing naar het voetbalschandaal brengt de middenvelder niet van de wijs. "Of die uitslagen gefixt zijn? Neen, neen", lacht Schoofs. "Wij doen op het veld ons best onder moeilijke omstandigheden en focussen ons volledig op het sportieve."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 12/05 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties