Leko verrast met zijn 'man van de match': "Nochtans is het de waarheid"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 10 reacties
Leko verrast met zijn 'man van de match': "Nochtans is het de waarheid"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het is vandaag leuk opstaan voor de Club Brugge-supporters. Met een 0-4 in Monaco in het achterhoofd kan je al eens fluitend naar het werk vertrekken om aan de koffiemachine wat te gaan napraten. Ivan Leko kon het zelf ook amper geloven.

Ivan Leko zag dat Club kreeg wat het in de vorige matchen te kort kreeg. "Het was niet onze beste wedstrijd uit deze campagne. Misschien zelfs onze slechtste van de vier. Maar in die eerste drie Champions Leagueduels verdienden we meer", zegt hij in HLN.

"Wel, god heeft ons nu alsnog beloond. We moeten hiervan genieten. Je kan wel zeggen dat Monaco een ploeg in crisis is, maar als je tegen spelers als Falcao, Tielemans, Chadli en Glik vier keer kan scoren en de nul kan houden, mag je fier zijn. Zeker als je de geschiedenis van Club in Europa kent van de laatste jaren."

En hij zag tot zijn grote genoegen een doelman staan die punten voor hem pakte. "Het zal misschien vreemd klinken wat ik nu zal zeggen, omdat we 0-4 gewonnen hebben, maar Ethan is voor mij de man van de match. Da's de waarheid."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties