Slechts enkele pionnen proefden voorlopig nauwelijks van het Genkse succes: "Hij is de grote pechvogel"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 1 reacties
Slechts enkele pionnen proefden voorlopig nauwelijks van het Genkse succes: "Hij is de grote pechvogel"
Foto: © photonews

KRC Genk kroonde zich vorig weekend tot herfstkampioen in de Jupiler Pro League. Zo goed als alle spelers proefden al van het Limburgse succes. Slechts enkele veldspelers dwongen nog geen basisplaats af.

Een van hen is zomeraanwinst Vladimir Screciu. De achttienjarige Roemeen liep in september een zware enkelblessure op. "Screciu is de grote pechvogel", zegt assistent-coach Jos Daerden in Het Belang van Limburg. "Hij is gelukkig aan de beterhand en kan hopelijk tijdens de winterstage weer aanpikken bij de groep."

Ook enkele andere namen, zoals Fiolic, Ingvartsen en Wouters, kwamen voorlopig weinig in het stuk voor. "Fiolic arriveerde laat, Ingvartsen moest eerst volledig herstellen van een knieblessure. Net als Dries Wouters, die vorig seizoen erg belangrijk was, gedraagt Marcus zich bijzonder professioneel en werkt hij keihard om er te staan op het moment dat de kans zich aandient."

"Daar helpt de staf hen dagelijks bij. Natuurlijk is er af en toe ontgoocheling, maar nog nooit beïnvloedde dat de groep. Daarvoor loopt alles te gesmeerd", besluit Daerden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties