Domper op de feestvreugde: Charleroi moet kapitein lange tijd missen na overwinning in Lokeren
Yannick Lambrecht Florent Malice
Yannick Lambrecht en Florent Malice vanuit Lokeren
| 0 reacties

Charleroi moet kapitein Javier Martos wekenlang missen na blessure in Lokeren

Domper op de feestvreugde: Charleroi moet kapitein lange tijd missen na overwinning in Lokeren

Charleroi vertrekt met twee dingen in Lokeren: een welverdiende driepunter en een geblesseerde kapitein. Javier Martos moest het veld al na een kwartier verlaten en de eerste berichten klinken niet positief.

Bij de openingsgoal kreeg Guus Hupperts te veel ruimte op zijn flank, maar het is moeilijk om de schuld op Javier Martos te schuiven: hij had zich immers net geblesseerd. Zijn partij zat er in de 16de minuut al op.

Na de 2-4 overwinning passeerde Martos op zijn weg naar de spelersbus door de neutrale zone. Hij kon al melden dat het vermoedelijk om een spierscheur in zijn kuit gaat en schatte zijn afwezigheid op "drie tot vier weken." Maandag gaat hij meteen onder de scanner voor meer duidelijkheid over de blessure.

Angella als vervanger

Hoe dan ook zal Gabriele Angella, die voor vandaag amper drie speelminuten op zijn teller had, Martos de komende weken moeten vervangen. "Ik vind het vooral jammer voor onze kapitein. Hij is heel belangrijk voor deze ploeg en staat al sinds mijn aankomst steeds paraat om me te helpen", verklaarde Angella.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties