Marc Degryse waarschuwt Club Brugge voor te vermijden scenario: "Anders riskeer je een pandoering"
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties

Marc Degryse waarschuwt Club Brugge voor te vermijden scenario

Marc Degryse waarschuwt Club Brugge voor te vermijden scenario: "Anders riskeer je een pandoering"

Club Brugge opende midden september zijn Champions League-campagne met een nipt verlies tegen Borussia Dortmund (0-1). Blauw-zwart verdiende de driepunter toen echter meer.

Vanavond liggen de waardeverhoudingen in het Signal Iduna Park wellicht anders. Dortmund is de ongenaakbare leider in de Bundesliga, terwijl de Belgische landskampioen in een dipje zit. "Club zit na vrijdag in een mindere periode. Dat kruipt in de hoofden en het lichaam", vertelt analist Marc Degryse in Het Laatste Nieuws.

Club wil met een prima Champions League-prestatie zijn vertrouwen terugwinnen. "Het is niet makkelijk voor Leko om de onvermijdelijk ontstane twijfel weg te duwen en de ploeg vertrouwen in te pompen. Stel dat Club tegenslag heeft en in Dortmund 2-0 achter komt te staan, dan zal het team van heel goeden huize moeten zijn om terug te knokken."

Standard

"In dat geval mag je als speler en trainer op het veld niet al aan de topper zondag tegen Standard denken, anders riskeer je een pandoering. Het zou zonde zijn om Dortmund met nog meer schade te verlaten", besluit Degryse.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties