Jürgen Klopp kan moeilijk om met de kleinzerigheid van de PSG-spelers

Mathias Vranckx
| 1 reacties
Jürgen Klopp kan moeilijk om met de kleinzerigheid van de PSG-spelers

PSG - Liverpool eindigde op 2-1 in het voordeel van de Fransen. Een erg belangrijke overwinning voor de Parijzenaars. Klopp was na de match niet te spreken over de arbitrage. Volgens de Duitser lag het spel veel te veel stil.

Na afloop van Paris Saint-Germain - Liverpool zagen we volgens BBC Sport een ongelukkige Duitser door de coulissen van het Parc des Princes wandelen. Klopp had niet veel goede woordjes over voor de Poolse scheidsrechter Marciniak. "Hij liet het spel veel te veel stilleggen."

Na 90 minuten hadden The Reds maar liefst twintig fouten gemaakt en zes gele kaarten gepakt. Daarover wou de excentrieke coach iets kwijt. "Ik weet dat bijvoorbeeld Gomez geen katje is om zonder handschoenen aan te pakken, maar gisteren voelden mijn spelers en ikzelf het aan alsof we als slagers afgeschilderd werden."

Verratti rood

Bovendien ontkwam de Engelse verdediger Joe Gomez zelf aan een aanslag op zijn rechterscheenbeen nadat Verratti na amper 24 minuten spelen veel te fors inkwam en rood had verdiend. "Iedereen heeft ogen, iedereen kon het zien. Voor mij was dit zonder twijfel een rode kaart. Maar er wordt enkel een verhaal van gemaakt als ik het zie", reageert de ex-Dortmundtrainer boos. 

Klopp is nog niet klaar. "We kregen in de Premier League de voorbije jaren niet voor niets tweemaal de 'fair-play-award'. Het is gewoon een feit dat de spelers van PSG gisteren (29 november, nvdr.) voor bijna niets gingen liggen. Zo hebben ze slim het tempo uit de wedstrijd gehaald en de overwinning over de streep getrokken", geeft Klopp finaal toe. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties