Zuur gevoel bij David Hubert: "Laat dit wéér eens een les zijn"
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Leuven
| 1 reacties

David Hubert erg teleurgesteld door vermijdbare tegengoals tegen Lommel

Zuur gevoel bij David Hubert: "Laat dit wéér eens een les zijn"

Bij een zege tegen Lommel kwam de top 4 in het vizier voor OHL, maar een verlies zou nefast zijn met het oog op het ticket voor play-off 2. David Hubert was dan ook bijzonder teleurgesteld na de nederlaag van zijn team.

De nederlaag kwam hard aan voor OHL. "We waren misschien niet zo goed als ik gehoopt had", bekende Hubert na afloop. "Dit was een vergelijkbare match met Union, een wedstrijd die we niet mochten verliezen. We wisten dat zij sterk zijn op stilstaande fases, maar we geven te veel vermijdbare tegengoals weg. Ze scoren 2x uit een stilstaande fase. We doen onszelf gewoon tekort."

"We hadden wel de betere mogelijkheden, maar we deden er te weinig mee", aldus de ex-middenvelder van Genk en Moeskroen. "Met deze nederlaag schieten we natuurlijk niets op. Het is dan wel een match van de eerste periode, maar voor het algemene klassement was het toch belangrijk om die aansluiting met de nummers 4 en 5 te behouden."

"Het wordt eens tijd dat we een reeks neerzetten"

"Zuur dat je niet kan verder werken op een zege. We gaan opnieuw de rug moeten rechten. Binnen 3 dagen moeten we opnieuw vol aan de bak tegen Roeselare. Het wordt eens tijd dat we een reeks neerzetten", beseft Hubert

OHL blijft té makkelijk tegengoals slikken. "Het is gewoon een kwestie van het gevaar van de tegenstander te kennen. Laat dit wéér eens een les zijn."

Meer nieuws

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

 Promotion Play-offs - Finale (T)
KV Mechelen KV Mechelen 2-1 Beerschot Beerschot

Nieuwste reacties