Doelpuntenfreak Inter Milaan gelinkt aan 'koninklijke' club

Mathias Vranckx
| 7 reacties
Doelpuntenfreak Inter Milaan gelinkt aan 'koninklijke' club
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Internazionale verloor afgelopen weekend de topper tegen Juventus en Cristiano Ronaldo. Ronaldo was nog niet zolang geleden de topschutter bij Real Madrid, maar niemand heeft die rol na zijn vertrek echt kunnen overnemen. Daarom polst de Koninklijke nu naar deze absolute goalgetter.

En ja hoor, Mauro Icardi is een goalgetter, wees daar maar zeker van. Karim Benzema doet het dezer dagen niet slecht bij Real, maar het probleem doorheen heel zijn carrière is dat hij nooit een dodelijke topschutter geweest is. De Fransman is ondertussen al 30 jaar en werd als spits van Real Madrid sinds zijn komst in 2009 nooit de beste schutter in La Liga. Toch vreemd. Zeker met doorheen de jaren namen als Kaka, Ronaldo, Isco en Bale rondom je.

CR7

Daarom schreeuwt een deel van de Real-aanhang volgens AS om de 25-jarige Icardi van de ploeg van Radja Nainggolan. Icardi scoorde dit seizoen al 12 keer in de Serie A. Benzema vijf keer in de Primera División. De Madrilenen zullen wel de bankrekening mogen plunderen, want Icardi mag niet onder de 110 miljoen euro weg. Een bedrag dat het team van Thibaut Courtois, zeker met de verworven miljoenen voor Ronaldo, in principe zo moet kunnen ophoesten. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties