Onbegrip bij Antwerp: "Dit hadden we nooit mogen verliezen" en "We hadden een pak assists kunnen hebben"
Dirk Pieters en Redactie
| 22 reacties

Simen Juklerod begreep niet hoe Antwerp kon verliezen van Waasland-Beveren

Onbegrip bij Antwerp: "Dit hadden we nooit mogen verliezen" en "We hadden een pak assists kunnen hebben"
Foto: © photonews

Aan één man zal het zeker niet gelegen hebben dat Antwerp thuis verloor van Waasland-Beveren. Simen Juklerod leverde genoeg voorzetten af waar meer mee kon gedaan worden. De Noorse linkerflank baalde dan ook flink achteraf.

Juklerod begreep niet hoe Antwerp deze match kon verliezen. "We waren veel beter en kenden veel pech. Zoveel kansen, corners en vrije trappen... Maar scoren wou maar niet lukken. Er hadden heel wat meer assists achter onze namen kunnen staan met al die voorzetten, maar we kwamen telkens te kort om een doelpunt te maken." 

69 procent balbezit had Antwerp. Er zat dus wel wat meer achter dan enkel "pech". "Indien wij eerst hadden gescoord, was het waarschijnlijk 3 of 4-0 geworden. Dit mochten we nooit verliezen. Zij kwamen duidelijk voor één punt. Maar wij scoren te weinig. En dat komt niet door de druk van de supporters..."

"Frustrerend is het wel, want Club laat weer punten liggen en STVV en Gent verliezen. We gaan nu niet met extra druk naar Jan Breydel, maar het is wel heel zuur."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties