Reactie KV Kortrijk houdt Genk en Club Brugge in bedwang met Kaminski in vorm: "Je kan moeilijk elke week zoals Barcelona spelen"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht vanuit Kortrijk
| 1 reacties
KV Kortrijk houdt Genk en Club Brugge in bedwang met Kaminski in vorm: "Je kan moeilijk elke week zoals Barcelona spelen"

KV Kortrijk heeft na Genk ook Club Brugge in bedwang kunnen houden. Dat hadden de Kerels vooral aan de piekfijne organisatie te danken én een handvol knappe reddingen van doelman Thomas Kaminski.

De mooiste was ongetwijfeld zijn save op een volley van Mats Rits. "Het was een pure reflex en er kwam misschien ook een beetje geluk bij kijken, want die bal ging nog via de paal buiten. Maar daarvoor sta ik er en een clean sheet is natuurlijk ook altijd leuk voor een keeper", verklaarde Kaminski achteraf.

"Deze match was wel moeilijker dan die in Genk, zeker in deze weersomstandigheden en op dit veld. Maar we hebben geknokt en het is zeker een verdiend punt", vond Kaminski. Knokken was inderdaad een correctere beschrijving dan mooi voetballen.

"Je kan moeilijk elke week zoals Barcelona spelen", lachte de doelman het weg. "In dit soort wedstrijden is het beter om achterin alles dicht te houden, ook al creëren we dan zelf minder kansen", besloot de doelman van KV Kortrijk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties