Miscast van Devroe is volledig uit beeld bij Anderlecht, maar wil van geen vertrekken weten: "Er is een nieuwe coach op komst en hij wil hem wel overtuigen"
Clint Vens
| 3 reacties

Knowledge Musona wil zich doorzetten bij RSC Anderlecht

Miscast van Devroe is volledig uit beeld bij Anderlecht, maar wil van geen vertrekken weten: "Er is een nieuwe coach op komst en hij wil hem wel overtuigen"
Foto: © photonews

Anderlecht ging nog maar eens met de billen bloot gisteren. De recordkampioen beet, na Cercle vorige week, nu ook in Moeskroen in het zand. Wat iedereen al wist, is door het pijnlijke verlies nog maar eens onderstreept: een forse kwaliteitsinjectie dringt zich op in januari.

De nieuwe sportief directeur Michael Verschueren wil niet alleen vers bloed in de RSCA-selectie pompen, maar wil ook op uitgaand vlak schoon schip maken. Zo zijn er enkele zomertransfers die hopeloos door de mand vallen. Knowledge Musona is misschien wel de meest schrijnende transfer van de afgelopen (mislukte) zomermercato. 

De Zimbabwaan kwam afgelopen zomer over van Oostende in een package deal met Antonio Milic, maar beide spelers konden tot dusver nooit overtuigen. Toch gelooft de manager van 'The Smiling Assassin', Mike Makaab, dat er nog een toekomst is weggelegd voor zijn pupil. 

Biedt nieuwe coach redding?

"Knowledge zit bij Anderlecht en dat is een grote club in Europa, dus het is niet meer normaal dat het een tijdje duurt voor zich te integreren", zegt Makaab aan Soccer Laduma. "Maar er is een nieuwe coach op komst en hij wil hem wel overtuigen." Musona kwam dit seizoen slechts acht keer in actie voor paars-wit waarin hij éénmaal het net wist te vinden. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties