De Norre legt uit waarom hij een zekere basisplaats bij STVV opgaf: "Fluitconcert zou pijn doen"

De Norre legt uit waarom hij een zekere basisplaats bij STVV opgaf: "Fluitconcert zou pijn doen"
Foto: © photonews

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Bij STVV was Casper De Norre zeker van elke week spelen. Hij was dan ook de enige linksachter van de club. Bij Genk heeft hij loopwonder Joakim Maehle voor zich en dus zal het aanpassen worden. Iets waar hij duidelijk geen problemen mee heeft.

De Norre heeft geen schrik van de concurrentiestrijd. "Ik weet waaraan ik begin. Als nieuwkomer moet je niet hoog van de toren blazen in een ploeg die zo goed draait", zegt hij in HBvL. "Als je sportief hogerop wil, moet je nu eenmaal die garantie van een zekere basisplaats opgeven."

"Bij grote clubs zijn alle posities minstens dubbel bezet. Ik zal tijdens het verblijf in Spanje het spelsysteem zo snel mogelijk proberen op te pikken. Als ik speelkansen krijg, wil ik die met beide handen grijpen."

Ik begrijp de gevoeligheid van mijn overgang

18 januari staat de Limburgse derby op het programma, maar De Norre zal er al zeker niet bijlopen. “Ik vind het spijtig dat ik door een overeenkomst tussen Genk en STVV niet mag spelen, maar ik begrijp de gevoeligheid van mijn overgang."

"Het ligt nog vers in het geheugen. Het zou ook pijn doen mocht ik in de toekomst uitgefloten worden door het Truiense publiek, maar dat is hun goed recht. Niet iedereen begrijpt mijn keuze, maar ik respecteer elke mening."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties