OFFICIEEL: Dortmund-talent trekt naar Nederland

Redactie
OFFICIEEL: Dortmund-talent trekt naar Nederland
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Dembélé - Hazard - Kaminski - Musona - Salquist - Simy - Hjulmand - Vanmechelen

OFFICIEEL: Dortmund-talent trekt naar Nederland

Tashreeq Matthews (18) is de nieuwste speler van FC Utrecht. De Zuid-Afrikaanse middenvelder wordt tot het einde van het seizoen geleend van Borussia Dortmund en kan nadien definitief overgenomen worden.

Transfernieuws en Transfergeruchten 07/01

Thorgan Hazard (Borussia Mönchengladbach) mag streep trekken door wintertransfer

Thorgan Hazard staat na een schitterende eerste seizoenshelft in de belangstelling van een hele resem topclubs. Maar of zijn club Borussia Mönchengladbach wil meewerken aan een wintertransfer? (Lees meer)


Tobias Salquist neemt na half seizoen weer afscheid van Waasland-Beveren

Toen Waasland-Beveren in de zomermercato bijna twintig nieuwe spelers uit binnen- en vooral buitenland naar de Freethiel haalde, kon je eigenlijk al raden dat ze nooit allemaal zouden slagen. Eén van hen is enkele maanden later alweer Leeuw af. (Lees meer)


OFFICIEEL: Celtic leent aanvaller van PSG

Timothy Weah gaat tot het einde van het seizoen voor Celtic FC spelen. De Amerikaanse spits had via Instagram al afscheid genomen van PSG, nu komen de clubs ook met de officiële bevestiging.


OFFICIEEL: Iborra verlaat Leicester City voor Villarreal

Vicente Iborra (30) is de nieuwste aanwinst van Villarreal. De Spaanse middenvelder komt over van Leicester City en tekende maandag een contract tot 2023.


Mauricio Pochettino wil Mousa Dembélé laten vertrekken bij Tottenham

De kolonie Belgen bij Tottenham lijkt deze maand een telg minder te gaan tellen. Spurs-manager Mauricio Pochettino heeft toegegeven dat de club wil luisteren als er een bod binnenkomt voor Mousa Dembélé. (Lees meer)


Thomas Kaminski ruilt KV Kortrijk voor AA Gent

Het is dan toch gebeurd: Thomas Kaminski is een Buffalo. De doelman ruilt KV Kortrijk in voor de Arteveldestad. Na overleg met de specialisten die hem afgelopen weekend onderzochten, besloot Gent de transfer toch door te duwen. (Lees meer)


Red Flame Davinia Vanmechelen maakt opmerkelijke transfer

Davinia Vanmechelen kwam bij PSG de voorbije maanden nauwelijks aan spelen toe, maar de Franse topclub heeft nu een oplossing gevonden voor de jonge Belgische. Ze trekt naar een nieuwe club en zal daar enkele landgenotes tegenkomen. (Lees meer)


Kasper Hjulmand - toch niet de nieuwe coach van Anderlecht - vertrekt alsnog bij Nordjsaelland

Het is uiteindelijk Fred Rutten geworden, maar tijdens de hele zoektocht van Anderlecht naar een nieuwe coach was ook Kasper Hjulmand in beeld. Nu staat de Deen toch nog op vertrekken bij Nordjsaelland. (Lees meer)


Knowledge Musona (RSC Anderlecht) kan naar de Amerikaanse MLS

Is de winterstage het laatste wapenfeit van Knowledge Musona bij Anderlecht? De Zimbabwaanse aanvaller gaat nog mee naar Spanje, maar kan terwijl ook een transfer overwegen. (Lees meer)


Lokeren trekt normaal gezien de Nigeriaanse spits Simeon Nwankwo Tochukwu aan

Scoren is dit seizoen niet het sterke punt van Sporting Lokeren. Om in eerste klasse te blijven willen ze het offensieve compartiment duchtig aanpakken deze winter. Een scorende spits lijkt op komst... (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 06/01 Transfernieuws en Transfergeruchten 08/01

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties