Club Brugge houdt hart vast voor sterkhouder Mechele - Leko heeft wel al vervanger in gedachten

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 2 reacties
Club Brugge houdt hart vast voor sterkhouder Mechele - Leko heeft wel al vervanger in gedachten

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Wat met Brandon Mechele? De verdediger van Club Brugge liep een nare schouderblessure op in de laatste match tegen Lokeren, maar gaat voorlopig niet onder het mes. Trainer Ivan Leko laat alvast niets aan het toeval over.

"Brandon is een superbelangrijke speler voor ons, zeker door de situatie van Mitrovic”, zegt Leko aan Het Nieuwsblad. Zijn landgenoot moest de stage verlaten met een enkelkwetsuur en is twee maanden out.

"Van alle spelers denk ik dat Brandon de beste stage heeft gehad - zowel qua statistieken als qua inzet", gaat hij verder. "Hij is een winnaar en geeft zich volledig, ook al heeft hij een probleem aan de schouder."

Amrabat als depanneur

In de oefenmatch tegen PSV liet Leko al een beetje zien hoe hij in het slechtste geval toch voor enige zekerheid achterin wil zorgen. Toen stond Sofyan Amrabat - een centrale middenvelder - op die plaats.

"Ik was tevreden over Amrabat op de positie van Mechele. Hij heeft kracht en mentaliteit en kan achterin depanneren, ook al verwacht ik dit jaar veel op het middenveld van hem", aldus Leko.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties