Vader Pozuelo geeft zijn zoon raad... De Genkse fans mogen hem waarschijnlijk dankbaar zijn

Redactie
| 3 reacties
Vader Pozuelo geeft zijn zoon raad... De Genkse fans mogen hem waarschijnlijk dankbaar zijn

Vandaag hakt Alejandro Pozuelo normaal gezien de knoop door. De Spaanse middenvelder wordt verleid door de vele miljoenen die hij in het Midden-Oosten bij Al-Ahli kan verdienen. Zijn vader Antonio geeft de Genkse fans echter moed.

Pozuelo overlegde de voorbije dagen met zijn entourage, maar de stem van zijn familie geeft normaal gezien de doorslag. En als hij naar zijn vader luistert, maakt hij het seizoen bij de Limburgers af. "Ik zie hem het liefst in Genk blijven, ja", aldus Antonio in Het Nieuwsblad.

"En eerlijk gezegd: ik denk ook dat hij zal blijven. De titelstrijd is voor hem een belangrijk argument en hij is gewoon gelukkig in Genk. Beatriz en de kinderen die in Maastricht naar school gaan, hebben het ook naar hun zin. Alleen is het zo dat Al-Ahli een exuberant aanbod deed. Dan is het logisch dat je daarover nadenkt en veel overleg pleegt."

Anderlecht

Maar Pozuelo zou zijn hart boven de vele miljoenen willen kiezen. "Het ideale zou zijn dat Alejandro dus blijft, Genk aan de titel helpt en nadien nog een mooie transfer maakt. Mijn hart zegt dat het zo zal zijn, maar we wachten af. Woensdag beslist hij normaal gezien. Anderlecht? Ik heb van hun interesse gehoord, maar van een aanbod weet ik niks."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties