? Mousa Dembélé en Jan Vertonghen zeggen elkaar vaarwel, die laatste deelt nog een prikje uit
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 2 reacties

Jan Vertonghen zegt Dembélé, nu zijn ex-ploegmaat bij Tottenham, vaarwel

? Mousa Dembélé en Jan Vertonghen zeggen elkaar vaarwel, die laatste deelt nog een prikje uit

Ze hebben een verleden bij Beerschot, in de Eredivisie, bij Tottenham en de Rode Duivels en bovendien zijn ze ook vrienden naast het veld. De wegen van Jan Vertonghen en Mousa Dembélé gaan uit elkaar nu de middenvelder naar de Chinese Super League is vertrokken.

Eindelijk werd het officieel gemaakt: Mousa Dembélé verlaat Tottenham voor Guangzhou uit de Chinese Super League. Maar de Rode Duivel had nog een interview in petto voor het officiële clubkanaan van de Spurs. "Ik vertrek hier met een ongelooflijk gevoel en met een zeker gevoel van clubliefde", aldus Dembélé.

"Soms verlaat je een club met een negatieve verstandhouding, maar dat is hier absoluut niet het geval. Iedereen wenste me geluk bij de volgende stap en de club is nu een soort van familie voor mij geworden. Ik heb hier nu veel vrienden, dus we houden zeker contact." 

En dan kwam Jan Vertonghen erbij zitten. Hij vertelde over het feit dat ze in dezelfde periode tekenden voor de club en dat ze enorm veel goede momenten hebben beleefd samen, zowel voor het land als voor de club. Al kon de verdediger het niet laten om een prikje uit te delen aan zijn goede vriend.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties