Harbaoui blijft, maar Dury moet toch puzzelen tegen Antwerp
Redactie
| 0 reacties

Zulte-Waregem-coach Dury kan tegen Antwerp niet rekenen op Harbaoui en heeft heel wat puzzelwerk

Harbaoui blijft, maar Dury moet toch puzzelen tegen Antwerp
Foto: © photonews

Zulte Waregem begint met het nodige vertrouwen aan jaargang 2019. Het versterkte zich stevig met Sylla, Peeters en Seck én kon Hamdi Harbaoui vasthouden. Tegen Antwerp moeten ze het wel zonder de Gouden Stier doen.

Hamdi Harbaoui is namelijk geschorst voor de wedstrijd tegen The Great Old. En dus moet Idrissa Sylla mogelijk meteen zijn waarde laten zien voorin. De ex-speler van Essevee keerde terug naar de vertrouwde stal.

"Hij heeft specifieke kwaliteiten", beseft Francky Dury. "Hij lijdt weinig balverlies en kan iedereen bekoren met zijn werklust en zijn specifieke stijl."

"Hij kwam terug, omdat hij weinig aan spelen toe kwam bij Queen Park Rangers. Zijn terugkeer naar de Gaverbeek is er eentje op basis van gevoel. Maar hij heeft kwaliteiten, niet vergeten dat hij via ons een mooie transfer naar Anderlecht kon maken."

Zulte Waregem moet naast Harbaoui ook nog de zieke Demir en de geblesseerden Marcq en Heylen missen. Daardoor is - zeker achterin - de spoeling dun. Sandy Walsh zal dus mogelijk zijn plek innemen achterin, temeer er met Seck en Peeters ook op het middenveld stootkracht bijkwam. Of krijgt de 18-jarige Pletinckx een kans? Dat lijkt realistisch.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties