Reactie Coaches reageren na rollercoaster: "Wat een opluchting voor mijn spelers" vs "Drie weggeefdoelpunten"

Coaches reageren na rollercoaster: "Wat een opluchting voor mijn spelers" vs "Drie weggeefdoelpunten"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het was een rollercoaster aan emoties in Lommel op zondagnamiddag. Wisselende kansen, een boeiend scoreverloop en een erg spannend slot. De coaches hadden er achteraf dan ook heel wat over te vertellen, in een weliswaar aimabele sfeer.

OH Leuven pakte uiteindelijk de drie punten, door binnen de minuut na de gelijkmaker van Roeselare alsnog de 2-3 te scoren. "Een overweldigend gevoel", aldus coach Nigel Pearson. "Ik ben erg blij, vooral voor de spelers, met deze overwinning."

"Zij verdienden eens die opluchting te voelen, want ze werken hard. Dit doet heel veel deugd, zeker door het scoreverloop was het gevoel extra goed. Het niveau was er nog niet altijd, de 1-0 was een vermijdbaar doelpunt bijvoorbeeld. Maar de wil was er én ik zag ook goede dingen."

Weggeefdoelpunten

Aan de overkant zat Tom Van Imschoot dan weer in zak en as: "De eerste helft was helemaal voor ons, maar we geven eigenlijk drie goals weg. We stonden goed, maar als er in de omschakeling eentje niet klaar is, stuikt het in elkaar."

"2-2 was alles bij elkaar misschien niet slecht geweest, maar dan zie je dat Leuven toch wat meer maturiteit heeft. Bij momenten was het meer dan degelijk, we zullen nu de komende weken er moeten voor blijven knokken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties