Genk kan terug beroep doen op ervaren doelman: "Ik hoop dat de club die optie licht"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 16 reacties

Danny Vukovic bij KRC Genk weer klaar voor de dienst

Genk kan terug beroep doen op ervaren doelman: "Ik hoop dat de club die optie licht"
Foto: © photonews

De voorbije weken werd het Genkse doel tegen STVV en Moeskroen verdedigd door de jonge Nordin Jackers. Die deed het verre van onaardig, maar zal zaterdag op de Freethiel toch weer plaats moeten ruimen voor Danny Vukovic. De Australiër is terug van de Asian Cup.

Dat werd voor hem geen succes, maar gelukkig loopt het bij zijn club wel goed. "De sneeuw bevalt me niet, maar voor de rest voel ik mij prima hier in Genk." Vukovic gaat bij HLN ook in op het feit dat de Limburgers een optie hebben om zijn aflopende contract te verlengen. "Ik hoop dat de club die optie licht", klinkt het.

De doelman is dan ook klaar om zijn plek onder de lat weer over te nemen en het team meer stabiliteit bij te brengen. "Ervaring is alles voor een doelman en ik denk dat dat ook één van de redenen was waarom Genk me anderhalf jaar geleden naar hier heeft gehaald."

Laag vetpercentage

Hij heeft ook de andere keepers bij Genk hoog zitten. "Ik kan die jonge gasten helpen om betere doelmannen te worden. Er wacht zowel Jackers als Vandevoordt een geweldige carrière, maar voor mij gaat het om het nu. Ik heb nooit scherper gestaan dan nu. Ik zit elke dag in de gym, ik volg een voedingsplan. Mijn vetpercentage was nog nooit zo laag."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties