Voorzitter van een topclub geeft toe dat hij een poging ondernam om Junior Edmilson terug naar België te halen

Voorzitter van een topclub geeft toe dat hij een poging ondernam om Junior Edmilson terug naar België te halen

Volg Standard nu via WhatsApp!

Standard haalde deze winter twee versterkingen in huis, maar het hadden er ook drie kunnen zijn. Ze hebben althans geprobeerd om een oude bekende op huurbasis weer in het team te krijgen, maar het mocht niet baten.

In een interview met la Dernière Heure heeft Bruno Venanzi toegegeven dat hij geprobeerd heeft om Junior Edmilson terug naar Sclessin te halen.

“We hadden hem graag weer hier gehad”, verklaarde de sterke man van Standard. “Junior is een echte Rouche. Toen hij onlangs hier was om een aftrap te geven zei hij me nog: ‘Als ik op een dag terug naar België kom dan is het naar Standard’. En ik geloof hem ook. Hij draagt de club in zijn hart en als hij terug zou keren is het zeker niet naar Anderlecht”, voegde hij er nog aan toe.

“Ik weet echter ook wel dat er makelaars zijn die de speler en zijn entourage gek maken met erg hoge bedragen. Maar in de grond van zijn hart, en daar ben ik van overtuigd, ligt zijn enige ambitie in België bij onze club. We hebben deze winter wel geprobeerd, maar er was niets mogelijk. Besiktas probeerde hem ook in te lijven en zelfs de enorm hoge huursom die ze boden mocht niet baten”, was het besluit van Venanzi.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties