Gooit de staking van het luchtvervoer roet in het eten voor Club - Salzburg? Of moeten 'die Roten Bullen' hun vleugels zelf uitslaan?

Gooit de staking van het luchtvervoer roet in het eten voor Club - Salzburg? Of moeten 'die Roten Bullen' hun vleugels zelf uitslaan?

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een staking van de luchtverkeersleiders is iets waar ze bij RB Salzburg wellicht niet op gerekend hadden in aantocht van hun Europa League-duel tegen Club Brugge.

Door die staking zal het luchtverkeer in België maar op de helft van de normale capaciteit draaien. Ook het personeel van de luchthaven van Oostende zal meestaken en dat is nu net waar RB Salzburg in België wou arriveren.

Het zou dus een te groot risico kunnen zijn voor de club uit Oostenrijk om rechtstreeks in ons land neer te strijken. Een oplossing zou dus kunnen zijn om de vlucht om te boeken naar een nabije buitenlandse luchthaven en van daaruit naar Brugge te reizen. Zo gaat Genk het ook doen. Zij vertrekken woensdag naar Praag en nemen geen risico. De Limburgers stijgen op in Maastricht.

Hopelijk geraken de Rode Stieren van Salzburg hier tijdig. Zoniet, dan kunnen ze nog steeds hun favoriete energiedrankje nuttigen en hun vleugels uitslaan tot aan het Jan Breydel Stadion.

De match zal donderdag doorgaan om 21u. De staking zal bij de fans van Salzburg wellicht meer problemen veroorzaken dan bij het team zelf.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties