De 'stoelengooier' spreekt voor het eerst: "Ik wou de club helpen"

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 5 reacties
De 'stoelengooier' spreekt voor het eerst: "Ik wou de club helpen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Op vijf februari zette Sporting Lokeren een punt achter de samenwerking met Mujangi Bia. De speler ging tijdens een gesprek met Glen De Boeck over de rooie en moest daar het gelag voor betalen. Nu komt hij met zijn versie van de feiten.

Mujangi Bia zou met een stoel naar een koffiemachine gegooid hebben, nadat een gesprek met de technische staf uit de hand liep (lees meer). Dat luidde het ontslag in van de speler en sindsdien liet die niet meer van zich horen. Tot nu. Hij reageerde in la Dernière Heure.

"Ik wou praten met de trainer en enkele andere leden van zijn technische staf. Dat gesprek ging door in het kantoor van De Boeck, met vlak daarnaast een vergaderzaaltje, inclusief koffiemachine."

"Het was een discussie en ik probeerde duidelijk te maken dat ik wou spelen en dat ik mee de club uit de gevarenzone wou brengen. Ik geraakte gefrustreerd en met één beweging duwde ik een stoel tegen het koffieapparaat."

"Vergelijk het met een gefrustreerde speler die tegen een flesje trapt na een slechte match. Ik wou de club gewoon helpen, meer zat er niet achter."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties